Diensten

Om beroep te doen op onze diensten is de grootte van uw onderneming van geen belang. Werkt u als eenmanszaak in hoofd –of bijberoep, heeft u een KMO vennootschap of voert u een zelfstandige activiteit als vrij beroep? U bent welkom

  • Boekhouding

    Als boekhoudkantoor is het onze eerste prioriteit om uw volledige boekhouding te verzorgen...

  • Balans

    Wij maken er bovendien onze missie van om u voor het jaareinde een raming te geven

  • Bijstand

    Verder geven wij u graag advies in verband met allerhande vragen...

Boekhouding

Als boekhoudkantoor is het onze eerste prioriteit om uw volledige boekhouding te verzorgen. We zorgen er steeds voor dat u tijdig in orde bent met de fiscale verplichtingen van uw onderneming als u ons tijdig de noodzakelijke documenten bezorgt. Zo verwerken we ieder kwartaal uw boekhouding en nemen we de traditionele btw- en belastingaangiftes voor onze rekening. U mag ons hiervoor uw boekhoudstukken (facturen, btw-bonnetjes,…) digitaal of op papier – gebundeld in de klassieke “klasseur” – bezorgen.

 

Opmaken van een tussentijdse situatie en eindbalans

 Wij maken er bovendien onze missie van om u voor het jaareinde een raming te geven van de te verwachten belastingen en sociale bijdragen die u verschuldigd bent op de gerealiseerde resultaten

Indien er zich mogelijkheden stellen voor fiscale optimalisaties zullen we u daarin zeker tijdig adviseren. Of u nu een kleine of grotere zelfstandige bent, we vinden het zeer belangrijk om deze service aan te bieden aan al onze klanten.

 

Bijstand en advies

 Verder geven wij u graag advies in verband met allerhande vragen met betrekking tot uw onderneming.

Wij bieden u met alle plezier een antwoord op uw boekhoudkundige en fiscale vragen. Voor meer specifieke juridische vragen richten we ons tot één van onze specialisten in ons netwerk en koppelen terug naar u.