Over h-balans

Uw persoonlijk aanspreekpunt voor fiscale en juridische bijstand en advies

Wie is Hans?

Net zoals u, ben ik een zeer enthousiaste zelfstandige. Klein beginnen en uw grootste dromen verwezenlijken? Daar sta ik u graag boekhoudkundig in bij. Dankzij 15 jaar ervaring bij de grotere accountancykantoren in en rond Antwerpen kan u rekenen op kwaliteit én op een persoonlijke en toegewijde service.
  • Mijn missie is om uw vertrouwenspersoon te zijn, zodat u ten allen tijde bij mij terecht kan voor fiscale / juridische bijstand en advies. Ik ben persoonlijk uw direct aanspreekpunt voor al uw boekhoudkundige en fiscale vragen met betrekking tot uw dossier. Indien u specifieke juridische vragen hebt, kan ik u doorverwijzen naar een specialist ter zake binnen mijn netwerk, zoals een advocaat, jurist, revisor, verzekeringsmakelaar,… Als boekhouder-fiscalist ben ik reeds 10 jaar aangesloten en erkend bij het BIBF, het Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten.


  • Ondertussen is het niet meer alleen Hans maar is het nu een team van vier ervaren, enthousiaste mensen om u bij te staan in uw boekhoudkundige en fiscale verplichtingen.